VAHODHA bvba, Aluminium ramen-deuren-veranda's nieuwbouw en renovatie
Spieveldstraat 3 (industriezone E17/3) 9160 Lokeren

Veranda

Een  veranda biedt een nieuwe wereld van plezier, comfort en vrijheid. Het is de overgang tussen de omliggende natuur, een ontspanningsruimte en een comfortruimte om van te genieten. Dit alles beleef je alleen of met vrienden en familie. Ga voor een klassieke, hedendaagse, moderne of minimalistische stijl en proef het eindeloze geluk. Wij geven jou zekerheid op kwaliteit en vakkennis

Woonveranda

Een Aliplast woonveranda breidt jouw woning uit. Het is een volwaardige, extra ruimte die mooi aansluit op jouw woning. Een woonveranda geeft je het gevoel  dat je van binnenuit van jouw tuin kan genieten.
De woonveranda's beantwoorden aan hoge kwaliteitsnormen en worden volledig op maat gefabriceerd en ben je verzekerd van ongeëvenaarde thermische en akoestische kwaliteit. Zo kan je gegarandeerd elk seizoen van jouw veranda genieten. Bovendien bespaar je energie en sta je duurzamer in het leven. Kies uit het brede gamma een veranda die exact past bij jouw smaak en levensstijl.
 
Naast de esthetiek van jouw woonveranda is er het veiligheidsaspect. Al onze systemen ondergaan een reeks testen waarbij veiligheid voorop staat. De focus ligt op bestendigheid tegen water en wind.

Terrasoverkapping

Met een  terrasoverkapping creëer je een unieke buitenruimte. Geniet maximaal van het buitenzijn, en van de andere bijkomende voordelen.
Dankzij een terrasoverkapping geniet je van lange zomeravonden, maar kan je tegelijkertijd ook een stukje schaduw opzoeken. Bovendien beschermt de aangrenzende terrasoverkapping jouw woning in de zomer tegen de warmte. Blijf rustig buiten vertoeven en schuil onder de overkapping tijdens zomerse buien. En geniet langer van jouw tuinmeubelen, aangezien deze niet lijden onder de weersomstandigheden.

Veranda1
Veranda2
Veranda3

De gebruikte profielen zijn allen afkomstig van Aliplast, een gevestigde waarde binnen de Belgische producenten en worden in ons eigen atelier op maat voor U gemaakt. Al onze profielen voldoen aan de strengste normen inzake warmte- en geluidsisolatie.  Als trendsetter in de ontwikkeling van aluminium systemen voor buitenschrijnwerk biedt Aliplast Aluminium Systems 25 jaar lakgarantie

Productie

Spieveldstraat 3 (industriezone E17/3)
9160 Lokeren
tel : 09/345 42 20
vahodha.spieveld@skynet.be
spieveld@skynet.be

 

Boekhouding

Spieveldstraat 3
9160 Lokeren
tel : 03 / 722 15 19
vahodha@skynet.be
Ondernemingsnummer : 0.476.596.632
Registratienummer : 06.20.1.0

 

partners

Aliplast
Polypane
Sobinco

Onze troeven

- Productie in eigen atelier
- 100% Belgisch
- Eindeloos kleurenpallet
- 25 jaar kleurgarantie
- Zorgvuldig getest
- Verzorgde plaatsing
- Perfecte naservice